Duikschool Mototi toont ons de resultaten van de Hugycubwedstrijd

Duikschool Mototi toont ons de resultaten van de Hugycubwedstrijd

Een paar weken geleden stuurde Nadia De Troyer, voorzitter van de Duikschool Mototi, info over het internationale Hugycup onderwater foto- en videofestival. De houtemse duikschool MOTOTI was verheugd om aan dit festival te kunnen meewerken. Vorig weekend werden uiteindelijk de winnaars bekend gemaakt van de foto- en videowedstrijd die verbonden is aan dit festival. Via deze weg willen zij graag het resultaat met jullie delen, vooral omdat ook 2 Houtemnaars dit weekend mochten delen in de prijzen. Proficiat allemaal!

 

Sint-Lievens-Houtem, Herzele en Zottegem organiseren de komende 6 jaar samen het Belgisch kampioenschap wielrennen

Sint-Lievens-Houtem, Herzele en Zottegem organiseren de komende 6 jaar samen het Belgisch kampioenschap wielrennen

Afgelopen week werd er een akkoord bereikt tussen de 2 gemeenten, stad Zottegem en de Koninklijke Belgische Wielrijdersbond. Deze samenwerking kent zijn uitrol vanaf 2019 met een Belgisch Kampioenschap tijdrijden voor de jeugd. De absolute kers op de taart komt er in 2024 wanneer het kampioenschap op de weg voor dames en heren elite georganiseerd wordt.

Duikschool Mototi goes international

Duikschool Mototi goes international

Voorzitter van de Houtemse duikschool Mototi, Nadia De Troyer, wenst graag jullie aandacht te vragen voor het volgende evenement waar haar vereniging zijn medewerking aan verleent. De Houtemse duikschool werkt al verschillende jaren mee aan de Hugycup-wedstrijd. Ook voor de editie 2017/2018 zijn ze weer van de partij om deze wedstrijd met internationale faam mee te ondersteunen. Maar wat is nu juist die fameuze ‘Hugycup’-wedstrijd? In dit artikel lees je er alles over, alsook de tekenwedstrijd voor onze jongsten.

Wat brengt 2018 voor BBC Houtem?

Wat brengt 2018 voor BBC Houtem?

“We kunnen stellen dat het seizoen tot op heden bracht wat verwacht werd. We boeken mooie resultaten met onze Heren A ploeg in 1e provinciale al moesten we dipje verwerken voor de nieuwjaarsperiode. Hopelijk is dit nu voorbij, blijven we verder gespaard van zware kwetsuren en bereiken we de play-offs.” Aldus Johan Note van BBC Houtem met wie Thuis in Houtem een gesprek had.

Uitslagen Morelgemcross

Uitslagen Morelgemcross

16 december was het Morelgemcross waar weer heel wat mensen op af kwamen. De uitslagen van alle reeksen vind je hier.

Netwerken als onderneming? Dat kan perfect in een sportclub!

Netwerken als onderneming? Dat kan perfect in een sportclub!

Als ondernemer is reclame onmisbaar. Daar tegenover kunnen sportclubs sponsoring ook erg goed gebruiken. Toch is een match tussen beiden niet altijd evident, want vaak gaat sponsoring om pure sympathie en steun van een ondernemer. Bij VC Eendracht Houtem zetten ze alles op alles om ook in omgekeerde zin iets te betekenen voor bedrijven en zelfstandigen. De club is immers één van de grootste verenigingen van de gemeente, dat bereikt wel wat publiek. 

Taekwon-Do Houtem op volle toeren

Taekwon-Do Houtem op volle toeren

Onze sportclubs zijn steeds bezig met nieuwe activiteiten, het behalen van resultaten en het maken van veel plezier. Vrijwilligers staan week om week enthousiast paraat om hun sportievelingen te ontvangen. Thuis In Houtem kreeg een berichtje van onze eigen Taekwon-Do Club die ons op de hoogte bracht van hun afgelopen activiteiten.

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden