10 jaar Morelgemvrienden, dat is een feesteditie van de Morelgemcross!

10 jaar Morelgemvrienden, dat is een feesteditie van de Morelgemcross!

Nu zaterdag vindt in de wijk Morelgem de 10de editie plaats van de Memorial Danny Vettenburg. Zoals de afgelopen 9 jaar gaat de opbrengst integraal naar de dienst Oncologie van het Universitair Ziekenhuis in Gent. Tijdens de afgelopen jaren werd maar liefst al 151.000 euro ingezameld. Met deze 10de editie van deze veldcross willen ze dan ook graag de kaap van de 200.000 euro bereiken. 

Eendracht Houtem steunt het project van de Morelgemvrienden

Eendracht Houtem steunt het project van de Morelgemvrienden

Ook Eendracht Houtem heeft als gemeentelijke sportploeg het hart op de goede plaats. Daarom organiseert de club op zondag 13 december, tevens de laatste thuiswedstrijd van het jaar, een heuse kerstmatch. En dit allen ten voordele van de Morelgemvrienden voor de actie “Kom op tegen Kanker.” 

Houtemse Anderlechtsupporters trekken naar Monaco als toerist

Houtemse Anderlechtsupporters trekken naar Monaco als toerist

Door de noodtoestand in Frankrijk zijn bezoekende supporters niet welkom in de Europese wedstrijden van de Franse ploegen. Gisteren speelde AA Gent in Lyon zonder eigen supporters, morgen is het aan Anderlecht in Monaco. Maar niet als het aan de Anderlecht-supporters van SC 41 Stamcafé uit Sint-Lievens-Houtem ligt: zij trekken toch als toeristen naar Monaco om zo de match van hun favoriete ploeg bij te wonen. 

Is VC Eendracht Houtem aan een wederopstanding begonnen?

Is VC Eendracht Houtem aan een wederopstanding begonnen?

Het voetbalseizoen was in Eendracht Houtem niet te best begonnen. De jongste maar ook grootste club van onze gemeente startte met een vrijwel volledig nieuwe ploeg en dat vergt heel wat aanpassing. Na een overwinning op de 2e speeldag bleef het tot de 10e wachten op een nieuw punt, in de derby tegen Sottegem dan nog, maar de club lijkt nu terug in de lift te zitten.

VC Eendracht Houtem in stickers bij Delhaize 287 stickers van lokale spelers te verzamelen

VC Eendracht Houtem in stickers bij Delhaize

We kennen al tientallen jaren de Panini-rage waar we bij elk WK massaal alle spelers proberen verzamelen, maar tegenwoordig kan je ook op kleinere schaal sparen. In de streek hebben onder andere SK Aaigem, RC Bambrugge en FC Mere sinds kort een stickeralbum van hun club, in onze gemeente kan je sinds gisteren 287 stickers sparen van VC Eendracht Houtem!

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden