Clubkampioenen TC 2001 zijn gekend

dinsdag, 21 augustus 2018

Afgelopen zondag werden op de tennisterreinen van TC 2001 de finales van het clubkampioenschap gehouden. Na een afvallingsrace bleven er bij de vrouwen en bij de mannen elk nog 2 kandidaten over om de strijd der TC 2001 titanen te beslechten. Wil je de kampioenen gelukwensen, kom ze dan bezoeken komende zondag op het jaarlijks eetfestijn. In deze tekst meer info. 

 

 

Clubkampioenschap

Het werd een spannende strijd, waarbij alle finalisten tot het uiterste gingen. Maar alweer stond geen maat op de kampioenen van vorig jaar en zo konden zij hun titel met een jaartje verlengen!
Christine Van Der Heyden won haar finale tegen Maya De Groot met 6-3 6-0. Christine werd reeds vooraf als grote favoriete aangeduid, maar Maya op een goeie dag is een echte doorbijter, in haar eigen stijl speelt ze de punten slim en is ze dan ook moeilijk te verslaan. Het was dan ook deze sterke Maya die de wedstrijd begon. Een ervaren speelster als Christine is echter niet gauw uit haar eigen spel en ritme te halen. Na een eerder gelijkopgaande 1ste set, walste ze dan ook verder naar de overwinning. De punten werden wat meer geforceerd door Maya, waardoor de foutenlast te hoog werd. 
Thierry De Cooman haalde zijn slag thuis tegen Sam Alliet met 6-2 6-2. Sam begon sterk aan de wedstrijd Een stevige forehand en goede opslag hielden Thierry even in toom. Maar Thierry en Sam waren niet toe aan hun 1ste head to head, dus Thierry wist de kalmte te bewaren. Zijn standvastigheid, precisie, aanvallend spel aan het net en topconditie zorgden ervoor dat hij toch de overwinning binnenhaalde. De stand geeft echter niet weer dat de supporters konden genieten van enkele spannende games. De sfeer zat er goed in! 

Op naar 2019, waar de andere spelers de uitdaging zullen moeten aangaan deze 2 toppers van hun troon te stoten.

Eetfestijn

Het barbecue festijn staat ook alweer op de planning. Wie de club wenst te steunen, of gewoon eens graag een gezellige barbecue meepikt, is zondagmiddag 26/08 welkom in de Sint-Michaelzaal. Kaarten zijn te verkrijgen bij alle bestuursleden. Deze kan je terugvinden via www.tc2001.be. Op het menu: Cote à l'os (18 euro), gemengde bbq : kalkoenbrochette, spek en worst (15 euro), en BBQ kids: kalkoenbrochette, barbecueworst (8 euro). Telkens met frieten, groenten en saus.

Interclub

Onze dames zetten de week nadien ook hun interclubsprookje verder. Zelf zijn ze afwachtend en beslissen ze er gewoon van te genieten. Na een rustige zomer kijken ze alvast reikhalzend uit om er terug tegenaan te gaan. En met een topteam als deze dames, weet je nooit. Een verslag zullen we jullie zeker niet onthouden. Blijf dus zeker onze sportpagina volgen.

Wil je het verslag echter niet afwachten en live supporteren, dan dien je op 02 september af te zakken naar de pleinen van TC Set Wahis te Schaarbeek - Generaal Wahislaan 16B..

Succes dames!!!

 

 

 

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden