Nieuw Houtem publiceert hun lijst voor de verkiezingen van 2018

vrijdag, 03 augustus 2018

Gisteren ontvingen we onderstaand persbericht geschreven door Burgemeester Lieven Latoir. Nieuw Houtem is één van de eerste, of misschien wel de eerste, die zijn nieuwe lijst bekend maakt aan het grote publiek. Wie er op de lijst staat zie je hier.

PERSBERICHT GESCHREVEN DOOR Lieven latoir

Wij zijn blij om u als eerste partij in Sint-Lievens-Houtem onze volledige lijst voor de gemeenteraadskiezingen te kunnen voorstellen.
Wij hopen dat u hieraan de gepaste aandacht zal besteden. Wij leggen de nadruk op de vernieuwing, die in een beleidspartij niet altijd evident is. Toch hebben wij er op die manier steeds voor gezorgd dat nieuwe bekwame kandidaten werden toegevoegd aan de lijst, zodat de continuïteit voor de toekomst gewaarborgd werd en wordt.

Voor verder informatie kan u zich wenden tot onze lijsttrekker, Lieven Latoir, die bereikbaar is volgens de normale kanalen: telefoon (053/607247), en e-mail lieven.latoir@scarlet.be

Een woordje uitleg over de nieuwe kandidaten op de lijst:

 

Marijke De Brouwer uit Vlierzele is 52 jaar en is gehuwd met Stefaan Van Driessche. Samen hebben ze drie kinderen. Marijke is werkzaam als R&D accountmanager bij chocoladefabrikant Barry Callebaut in Wieze. Ze is actief in de Gezinsbond van Vlierzele-Zonnegem.

Christiaan De Keyser is 60 jaar en woont in Bavegem. Hij is 36 jaar getrouwd met Arlette Hofman en samen hebben ze twee dochters, Ann en Leen en zijn ze ook de trotse grootouders van Lucie Pede . Sinds maart van dit jaar is Christiaan gepensioneerd manager beenhouwerij bij Carrefour. Hij is 6 jaar OCMW-raadslid geweest en is reeds 12 jaar gemeenteraadslid. In zijn jonge jaren voetbalde hij bij OZ Bavegem, Eendracht Houtem en Velzeke. Hij is al meer dan 30 jaar lid van het wielersportcomiteit te Bavegem. Zijn even lange vriendschap met Hubert Berckmoes is de enige reden van zijn overstap naar Nieuw Houtem.

Els Gallopyn is 45 jaar en geboren en getogen Houtemnaar. Ze is getrouwd met Christof De Saedeleer en is mama van Casper, Fien en Flore. Ze is meewerkende echtgenote in het bedrijf van haar man Christof. Van opleiding is ze Gegradueerde Bedrijfsmanager in de Marketing. Zij wil zich vanuit haar interesses vooral politiek engageren om het sociale-zorg-aspect van onze gemeentebewoners van jong tot oud te behartigen.

Emma Hanssens is met haar 20 jaar onze jongste kandidate, en woont al gans haar leven in Letterhoutem. Ze studeert Event- en Projectmanagement aan de Artevelde Hogeschool in Gent en is zeer actief in het verenigingsleven in Sint-Lievens-Houtem. Zo is ze al veertien jaar lid van Chiro ’t Rotje waarvan twee jaar in de leiding. Sinds haar vijftiende is ze lid van jeugdhuis Reflex, een jaar later ging ze in het bestuur en twee jaar geleden werd ze voorzitter. Ze danst al twaalf jaar bij dansschool Cadanz en is er ook al vier jaar dansjuf. Ook bij de jeugdraad zet ze zich in voor alle Houtemse jongeren. Samen met Nieuw Houtem wil ze zich inzetten voor verenigingen, jongeren en voor een nog groter samenhorigheidsgevoel.

Arno Ponnet is 24 jaar jong. Hij woont in de Edgard Tinelstraat, in het centrum van Sint-Lievens-Houtem. Hij is als jonge kerel vooral actief als lid van ons plaatselijk jeugdhuis en speelt voetbal bij V.C. Eendracht Houtem. Hij werkt in een gekend Houtems café-restaurant. Als gemotiveerde Houtemnaar wil hij zich ook via de politiek ten dienste te stellen van de gemeenschap.

Als geboren Zonnegemnaar treedt Nancy Van Den Bossche graag in de voetsporen van haar vader Ary. Als administratief medewerker bij de Vlaamse overheid begeeft ze zich dagelijks met de motor naar Molenbeek om het fileleed wat draaglijker te maken. Daarnaast maakt ze graag tijd om te sporten en is ze de liefhebbende moeder van dochter Phaedra en zoon Leander. Ze zou zich vanuit haar sociaal gevoel graag nuttig maken in onze gemeente om de mensen die zich minder betrokken voelen op weg te helpen naar een socialer en actiever leven.

Fabian Mory uit Vlierzele is gewezen directeur van de Vlierzeelse vrije school en huidig directeur van vrije basisschool Herzele én coördinerend directeur bij scholengemeenschap Sint-Lieven. Hij is actief bestuurslid van de Gezinsbond Vlierzele-Zonnegem.

 

 

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden