Woonzorgcentrum Ter Kimme zoekt een coördinator voor de technische dienst. Enkele redenen waarom jij of iemand die je kent zou moeten solliciteren!

maandag, 07 mei 2018

Woonzorgcentrum Ter Kimme verzorgt op dagdagelijkse basis 136 personen. Dat gebeurt niet zomaar, daar zit een sterk multidisciplinair team achter. Verpleegsters, verzorgsters, ergo- en kinesitherapeuten, animatoren, keuken- en poetspersoneel, administratieve mensen en wat al deze mensen gemeen hebben, is passie en toewijding voor hun job. Dit allemaal om de hulpbehoevenden zo goed mogelijk te kunnen helpen. Momenteel zijn ze bij Ter Kimme op zoek naar een coördinator voor de technische dienst. Ben jij de geknipte persoon hiervoor of ken je iemand die je het kan aanbevelen om te solliciteren op deze vacature? Lees dan zeker verder!

Enkele voordelen van werken in Ter Kimme:

  • Je werkt dicht bij huis dus verliest niet nodeloos uren in de file
  • Ter Kimme zit volop in een bouwproces, hierin kan je jezelf ten volle ontplooien
  • Werken bij Ter Kimme is werken aan een maatschappelijk relevant project waarbij je rechtstreeks contact hebt met de bejaarden. Wat zich vertaalt in dankbaarheid en appreciatie.

Thuis in Houtem sprak met Katrien Eeckhout, directeur in Ter Kimme over deze vacature. We vroegen Katrien hoe ze werken bij Ter Kimme kan omschrijven. “Werken bij Ter Kimme, is werken in een familiale sfeer. We kunnen zeggen dat de sfeer onder de collega’s goed zit, vanuit het beleid doen we daar dan ook ons uiterste best voor. Door onder andere personeelsevents te organiseren, teambuildings, af en toe een persoonlijke attentie te geven en we hebben met Ter Kimme Sport ook een leuk initiatief opgezet onder de collega’s.

Thuis in Houtem: Hoe kan een werkdag van de coördinator voor de technische dienst er uit zien?

Katrien: De technisch coördinator werkt zijn eigen agenda uit. Welke elementen daar zeker in zullen zitten, zijn de volgende: plannen van de uit te voeren werken. Dit doet hij of zij samen met 2 collega’s. Het prioritiseren van de nodige interventies. Het delen van zijn of haar technische kennis met de collega’s. De grootste uitdaging is het participeren in het bouwcomité. Dit houdt in overleggen met de architect, de ingenieur, de veiligheidscoördinator en de aannemers,...). Tussen het overleggen, het aansturen en het papierwerk door is er uiteraard ook tijd voorzien om zelf klussen uit te voeren.

Thuis in Houtem: Hoe ziet de sollicitatieprocedure er precies uit?

Katrien: Er zijn enkele stappen die we graag doorlopen met de kandidaten. Het begint met het zich schriftelijk kandidaat stellen. Waarna er selectiegesprekken met directeur en bestuurders volgen. Eventueel aangevuld met een selectietest. Uiteraard is er aan deze gesprekken ook een rondleiding en bij een ev aanwerving ook een inwerking gekoppeld.

Thuis in Houtem: Waar zou deze persoon fier op kunnen zijn op het einde van zijn/haar werkdag?

Katrien: Volgens mij gaat deze persoon de meeste voldoening halen uit het feit dat Ter Kimme een goed onderhouden, veilige en comfortabele woon-, leef-en werkomgeving is voor zowel bejaarden als bewoners. Maar natuurlijk is het aan jou, de lezer, zelf om dit te ontdekken door te solliciteren voor deze vacature.

Wens jij na het lezen van dit artikel te solliciteren voor deze vacature? Bel of mail dan naar: Tel 053/60.51.10 katrien.eeckhout@terkimme.be ofwel via onze website: http://www.terkimme.be/vacatures.html

Wens je de volledige vacature er eens op na te lezen? Klik dan hieronder op de afbeelding.

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden