Wekelijkse markt vanaf zaterdag 2 december terug op het marktplein!

maandag, 27 november 2017

De werken zijn voorbij en dat verdient een extra dikke "Merci!" voor de aannemer Aclagro, voor de gemeente die zorgde voor de duidelijke en snelle communicatie, maar ook voor de vele handelaars rondom ons gloednieuwe marktplein. Gedurende het voorbije jaar hebben ze alles uit de kast gehaald om hun klanten ten volle te kunnen bedienen ondanks de praktische moeilijkheden. Nu de werken voorbij zijn willen ze hun klanten nog eens extra bedanken en slaan ze de handen in elkaar.

De wekelijkse markt op het nieuwe marktplein

Op zaterdag 2 december verhuist de wekelijkse markt terug naar de vertrouwde locatie, nl. het marktplein. De kramen zullen worden opgesteld onder en rond de markthal. Reden genoeg om de wekelijkse markt feestelijk te openen met muziek, animatie, cava en glühwein ... Voor de kleinsten zal de Sint aanwezig zijn en is er een wedstrijd voorzien. 2 december is ook de start van de wedstrijd voor een opgevulde boodschappentrolley. Na aankopen bij de marktkramers gedurende de maand december, kan u een bonnetje invullen en afgeven. Op 23 december, tijdens de eindejaarsmarkt, wordt een winnaar geloot uit alle deelnemende marktbezoekers.

Handelaars van het marktplein verwennen hun klanten

De handelaars rond het marktplein organiseren eveneens een actie waarbij zij op 2 december hun klanten verwennen. Ook dan maakt u kans op een gevulde trolley na aankoop bij één van de deelnemende handelaars. Al wie op 2 december een aankoop doet bij één van de deelnemende handelaars krijgt een lotje op zijn of haar naam. Alle handelaars leggen hun lotjes samen en uit deze pot wint 1 persoon een goed gevulde trolley. Wie niet waagt niet wint. Daar houden ze het echter niet bij. De handelaars vieren het einde van de werken eveneens graag met een hapje en een drankje. Hou dus zeker een gaatje vrij in de agenda en ga zeker eens langs om mee te delen in de gezellige Houtemse feestvreugde.

 

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Helaas gaat dit jaar de kerstmarkt niet door op het Fabrieksplein 😧 Organisaties die zich geroepen voelen dit evene… https://t.co/KTyl8NYQiP

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden