Stralen in 2018. Dat doe je zeker en vast als je de winnaar bent van 1 jaar gratis lingerie!

dinsdag, 05 december 2017

Kerst staat voor de deur, dit betekent gezelligheid en cadeautjes. Een sensueel setje als basis voor jouw feestelijke outfit, een comfortabele pyjama of lounge wear om heerlijk te genieten. Bij Lingerie Chouette loopt er deze maand wel een erg speciale actie. Tot 31 december 2017 maak je kans op het winnen van 1 jaar gratis lingerie. Dit met een waarde van maar liefst 750 euro.

Hoe kan je deze leuke prijs in de wacht slepen?

Als je tijdens de komende maand een aankoop doet in de winkel vanaf 100 euro. Dan beland je in de pot waaruit begin januari (8ste) een winnaar geloot wordt. Ben je de winnaar? Dan mag je 6 sprankelende setjes ter waarde van 125 euro elk komen kiezen uit de collecties van Mariejo of Prima Donna 2018.

In december is er heel wat te doen bij Lingerie Chouette

Wat dan precies? Wel in december kan je al de preview van de badmode van volgend jaar ontdekken van Mariejo en Prima Donna. Voor de feestdagen zal er van Mariejo al een collectie met extra sparkle te ontdekken zijn. Bekijk zeker ook eens de foto's onderaan het artikel. Voor meer info, hou ook de Facebookpagina van Lingerie Chouette in de gaten.
 
In december verwennen we de klanten graag, aldus Ann."Zo maken de klanten elke week kans op een waardebon van min. 20 euro bij elke aankoop. De winnaar wordt elke zaterdag bekend gemaakt op Facebook."
 
Lingerie Chouette zal in december ook open zijn op zondag. Dit met extra verwennerij door middels van een apertief, bubbels, een heerlijke thee van een theesommelier of een sterke koffie. Praktisch: Kerstzondagen open:  
Zondag 17 december 2017  van 13 tot 17u
Zondag24 december 2017 van 10 tot 17u
Zondag31 december van 10-16u 

Let’s sparkle & shine in 2018!

Gerelateerde onderneming/vereniging

Lingerie Chouette

Lingerie Chouette

Marktplein 49
9520 Sint-Lievens-Houtem

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Helaas gaat dit jaar de kerstmarkt niet door op het Fabrieksplein 😧 Organisaties die zich geroepen voelen dit evene… https://t.co/KTyl8NYQiP

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden