ROAD to the FINAL organiseert na EK voetbal 2016 ook het WK voetbal 2018 op het marktplein

maandag, 14 mei 2018

Binnen een maand is het zover: het WK voetbal. De eerste match vindt plaats op 14 juni waarbij het gastland Rusland de openingswedstrijd speelt tegen Saoudi-Arabië. De voetbalgekte beperkt zich echter niet tot de Rusische grenzen. Ook in Sint-Lievens-Houtem kunnen de WK matchen van de Rode Duivels beleefd worden op groot scherm. Thuis in Houtem ging langs bij de organisatoren.

Enorme voldoening van het EK 2016 zorgde voor een nieuwe boost

Het EK 2016 was de eerste test voor ROAD to the FINAL, maar op zijn minst gezegd kon er gesproken worden van een succes. Het was een risico om voetbalcompetitie voor het eerst uit te zenden op groot scherm, maar de talrijke opkomst en de vele positieve commentaren van de bezoekers zorgden voor een grote voldoening. Geen seconde twijfelde de organisatoren van ROAD to the FINAL om hun opnieuw kandidaat te stellen voor de organisatie van het WK voetbal 2018 op het marktplein.

ROAD to the FINAL organiseert WK voetbal 2018

Net zoals twee jaar geleden (EK Rode Duivels) organiseert ROAD to the FINAL, ofwel Jelle De Pauw, Louis Pede en Yannick De Rouck, het WK Rode Duivels op het Marktplein. ROAD to the FINAL is opnieuw als organisator uit de bus gekomen na een loting georganiseerd door het gemeentebestuur. Aan deze loting was een puntensysteem verbonden: alleen Houtemse verenigingen konden zich inschrijven, het aantal medewerkers van de vereniging was bepalend, op de grootte van het scherm stonden punten, enzoverder.

Alle matchen van de Rode Duivels in het aankomende WK zullen worden uitgezonden. Indien de Rode Duivels de finale niet halen wordt overwogen de finale toch uit te zenden afhankelijk van de vraag. Wij hopen uiteraard op een finale mét onze Rode Duivels … vingers gekruist!

Heerlijke BBQ op zaterdag 23/06

Ook dit jaar wordt er op zaterdag een BBQ georganiseerd verzorgd door ‘t Zavelhof:

De BBQ begint om 11u30 en eindigt om 14u00 (aanvang van de match). Een ticket kost €15 waar je 4 heerlijke stukken vlees voor in de plaats krijgt en de tickets zijn te koop bij de Gouden Leeuw en de mensen van de organisatie.

Opbrengst wordt geschonken aan enkele (nieuwe) goede doelen

Net zoals 2 jaar geleden wordt de opbrengst geschonken aan enkele (nieuwe) goede doelen. De opbrengst van twee jaar geleden was een paar duizend euro die onder andere geschonken werd aan De Morelgemvrienden. Dit jaar willen de organisatoren ook enkele euros schenken aan lokale verenigingen.

Volgende wedstrijden worden live uitgezonden

België - Panama
18/06/2018 - 17:00

België - Tunesië
23/06/2018 - 14:00

Engeland - België
28/06/2018 - 20:00

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden