Officiële opening van 't Stamcafé bij Andy op zaterdag 2 juni

maandag, 30 april 2018

Enkele weken terug brachten we een artikel over Jelle De Pauw die na afloop van de huurtermijn 't Stamcafé verliet en klaar was voor een nieuwe uitdaging. Intussen is er een nieuwe uitbater: Andy Van Heddegem. Thuis in Houtem ging even polshoogte nemen.

TiH: Andy, Jij bent de nieuwe eigenaar van 't Stamcafé. Kan je JEzelf kort even voorstellen?

Andy: Mijn naam is Andy Van Heddegem, geboren te Geraardsbergen in 1986 en 2 jaar getrouwd met Peter Van Steenberge.

TiH: Is dit het eerste café dat je uitbaat of had je hiervoor ook een café? Wat gaf de doorslag om naar Houtem te komen?

Andy: In 2016 nam ik Café In Den Draai over te Sint-Lievens-Esse. Een zeer gezellig dorpscafé waar iedereen elkaar kende en zich altijd thuis voelde. Daar het een overnamecontract was van anderhalf jaar moesten we in 2017 een beslissing maken over de verlenging van ons huurcontract. Met spijt in het hart hebben we besloten het contract niet te verlengen maar op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Zo begon onze zoektocht naar een geschikte locatie waar altijd wel iets te beleven valt. Op Facebook zagen wij dat Jelle het "'t Stamcafe" over te nemen zette. Wij kenden het café van onze jaarlijkse bezoeken tijdens de jaarmarkt en waren meteen enthousiast om daar onze toekomst verder uit te bouwen.

TiH: Wat is jouw passie om een café uit te baten?

Andy: Om een café uit te baten, heb je veel passie nodig. Mijn energie haal ik uit het dagelijkse contact met de klanten. Een gezellig babbeltje slaan, een luisterend oor bieden en af en toe de psycholoog spelen. Mensen moeten zich thuis en welkom voelen in je café, en vooral veel plezier kunnen maken. Het leven geeft al genoeg stress, en dan willen de mensen genieten op café van een frisse pint, een verzorgd glas of een lekkere koffie. Hier kan je het verschil maken!

TiH: Wat zijn de plannen met het café? Vroeger was er de supportersclub van Anderlecht, biljartclub, sponsorcafé van de lokale voetbalploeg, ...

Andy: Wij zijn zeer trots op onze clubs en dragen deze stuk voor stuk een warm hart toe. Zo is er nog altijd onze biljartclub en onze eigen zaalvoetbalploeg. Uiteraard blijven wij ook het supporterslokaal van RSC Anderlecht!

tih: Wat mogen we in de toekomst van jullie verwachten?

Andy: Wij hebben ook de ambitie om nog een kickerploeg op te starten waarvoor we nog altijd enkele leden zoeken! Ook starten wij na de zomer met een spaarkas. Meer info hieromtrent kan je terugvinden op onze Facebookpagina.

Wij zijn een café waar iedereen welkom is en waar iedereen gelijk behandeld wordt!

tih: Wat onderscheidt jullie van de andere cafés?

Andy: Wij hebben 3 wekelijkse acties:

1. Vrijdag van 17 tot 18 uur pinten aan €1
2. Zaterdagnamiddag tijdens de markt een gratis zoete verrassing bij de koffie
3. Zondag van 11 tot 14 uur apero met gratis hapjes en knabbeltjes voor iedereen (er is elke week een aperitief in promo)

Tevens kan je ook het bier of de gin van de maand terugvinden op onze Facebookpagina.

tih: wanneer is jullie oficiële opening?

Andy: Zaterdag 2 juni volgt onze officiële opening, met muziek door Dj Gio (gekend van de jaarmarkt in "'t Stamcafé"). Bij deze nodigen wij iedereen van harte uit!

Thuis in houtem wenst andy enorm veel succes met 't stamcafé!

 

 

Gerelateerde onderneming/vereniging

't Stamcafé bij Andy

't Stamcafé bij Andy

Marktplein 83
9520 Sint-Lievens-Houtem

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden