Nieuw seizoen CC De Fabriek werd afgetrapt door het slimste publiek van Vlaanderen!

donderdag, 25 mei 2017

Gisterenavond vond de voorstelling van het nieuwe cultuurprogramma van CC De Fabriek plaats. Intussen is het al traditie geworden dat dit gebeurt via een ludiek toneeltje, gespeeld door de medewerkers van de cultuurdienst. Amuzementswaarde gegarandeerd, en dat trekt al snel wat volk aan! Ook de abonnementenverkoop liep meteen als een trein. Thuis in Houtem was er bij en zag dat het goed was.

Eén dag in het jaar staan er geen echte acteurs op het podium, maar wel de medewerkers van de cultuurdienst met een eigen stukje toneel bij de voorstelling van het aankomende cultuurseizoen. Gisteren was het niet lauter toneel, maar werd het hele gebeuren omgetoverd tot de quiz "Het Slimste Publiek". Bij het binnenkomen in de zaal kreeg elk van de ongeveer 230 opgedaagde cultuurliefhebbers een soort afstandsbediening mee. Zo kon elke aanwezige meedingen naar de prijzen die er te winnen vielen. Vier rondes van 9 vragen over het cultuurprogramma leverden elk een winnaar op die ofwel 10 drankbonnetjes ofwel een waardebon van €25 voor aankoop van tickets wonnen, degene die over heel de quiz de beste score haalde mocht zelfs naar huis gaan met een gratis abonnement voor het komende seizoen! De winnaar die uit de bus kwam was uiteindelijk Frederik De Smet, zelf al enkele jaren vaste abonnee in CC De Fabriek. Met 32 juiste antwoorden op 36 vragen bleef hij drie achtervolgers één puntje voor. 

Succesvolle ticketverkoop

IMG 20170524 200048

Naar goede gewoonte kreeg elke aanwezige enkele drankbonnetjes cadeau, zodat de abonnementenverkoop vlak na het einde van de voorstelling van start kon gaan met een glaasje. Ook die verkoop was alweer erg populair: er gingen maar liefst 170 abonnementen voor CC De Fabriek over de toonbank gisterenavond. Ook de filmabonnementen waren in trek met 50 verkochte exemplaren, en met 34 abonnementen voor het kleine en gezellige De Garage kon ook daar van een succes gesproken worden. Abonnees konden meteen ook tickets voor andere voorstellingen bestellen aan een gunstiger tarief.

Wil je nog een abonnement maar was je niet in de mogelijkheid om te komen gisteren? Neem dan snel contact op met de cultuurdienst via cultuur@sint-lievens-houtem.be of tijdens de diensturen op 053 60 72 35. Je kan ook alle werkdagen langsgaan tussen 8u30 en 12u en van maandag tot woensdag ook nog van 13u30 tot 16u30, op donderdag kan je van 13u30 tot 20u terecht aan de balie. Let wel: de abonnementen zijn beperkt in aantal!

Vrije verkoop van tickets gaat van start op dinsdag 6 juni vanaf 6u via de webshop https://webshopsintlievenshoutem.recreatex.be, of aan de balie van CC De Fabriek tijdens bovenvermelde openingsuren. Op de webshop kan je overigens al de volledige lijst met optredens bekijken. 

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden