Airbezen en een gezond klimaat

Airbezen en een gezond klimaat

In heel de provincie Oost-Vlaanderen liep dit voorjaar een uniek project met de naam AIRbezen, waarbij via duizenden aardbeiplantjes de luchtkwaliteit in kaart werd gebracht. De Universiteit van Antwerpen is met de bladstalen aan de slag gegaan en afgelopen maand werden de resultaten aan het ruime publiek voorgesteld. Onze gemeente sloot zich begin 2017 eveneens aan bij het projact "Klimaatgezond Zuid-Oost-Vlaanderen. Kortom, in Sint-Lievens-Houtem wordt moeite gedaan voor een gezonde leefomgeving.

Roo’ken bestaat nu 6 jaar en staat voor nieuwe uitdagingen

Roo’ken bestaat nu 6 jaar en staat voor nieuwe uitdagingen

“Zijn eigen ding doen en klanten gelukkig maken” dat is wat Wim De Roo reeds al die jaren drijft om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven in zijn traiteurszaak. Momenteel nog gelegen in Edgard Tinelstraat. Maar binnenkort staat er een verhuis gepland. Je hebt de spandoek misschien al zien hangen op de nieuwbouw die momenteel gezet wordt op de zuid kant van de markt.

In Morelgem wordt er weer gecrosst tegen kanker!

In Morelgem wordt er weer gecrosst tegen kanker!

Binnen twee weken is het weer zover: tijd voor de Morelgemcross. Het is intussen al de 40e keer dat De Morelgemvrienden de cross organiseren, en voor de 12e keer doen ze dat volledig ten voordele van dienst Oncologie van het UZ Gent, waar ze met hun bijdrage het leven van kankerpatiënten in behandeling draaglijk proberen te houden. Ook jij kan dit prachtige doel dus heel makkelijk helpen, door de Morelgemcross bij te wonen!

Stralen in 2018. Dat doe je zeker en vast als je de winnaar bent van 1 jaar gratis lingerie!

Stralen in 2018. Dat doe je zeker en vast als je de winnaar bent van 1 jaar gratis lingerie!

Kerst staat voor de deur, dit betekent gezelligheid en cadeautjes. Een sensueel setje als basis voor jouw feestelijke outfit, een comfortabele pyjama of lounge wear om heerlijk te genieten. Bij Lingerie Chouette loopt er deze maand wel een erg speciale actie. Tot 31 december 2017 maak je kans op het winnen van 1 jaar gratis lingerie. Dit met een waarde van maar liefst 750 euro.

Netwerken als onderneming? Dat kan perfect in een sportclub!

Netwerken als onderneming? Dat kan perfect in een sportclub!

Als ondernemer is reclame onmisbaar. Daar tegenover kunnen sportclubs sponsoring ook erg goed gebruiken. Toch is een match tussen beiden niet altijd evident, want vaak gaat sponsoring om pure sympathie en steun van een ondernemer. Bij VC Eendracht Houtem zetten ze alles op alles om ook in omgekeerde zin iets te betekenen voor bedrijven en zelfstandigen. De club is immers één van de grootste verenigingen van de gemeente, dat bereikt wel wat publiek. 

Succesvol jaarmarktjaar afgerond

Succesvol jaarmarktjaar afgerond

De katers zijn alweer een tijdje geleden verwerkt, de bijgekomen kilo's verdwijnen stilaan, maar het gevoel van nostalgisch plezier zindert nog na. Jaarmarktcoördinator Ilse De Knijf is al volop bezig met opmerkingen te verzamelen en de evaluaties op te maken. Tussendoor nam ze een uurtje tijd voor ons vrij om samen eens terug te kijken naar Jaarmarkt Sint-Lievens-Houtem 2017.

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Uw wekelijkse update: Footlunch, succesvol jaarmarktjaar afgerond, wekelijkse markt terug op het marktplein,... - https://t.co/y4lAsrufqJ

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden