Jeugdhuis Reflex met hernieuwde krachten de toekomst tegemoet

woensdag, 08 augustus 2018

Na enkele maanden van gedwongen sluiting, bezinning en het aanpassen van de interne werking staat Jeugdhuis Reflex er opnieuw. Met trots toonden de aanwezige bestuurders op het persmoment hun jeugdhuis. Vrijdag gaan de deuren opnieuw open met een toepasselijk Reboot feest.

Vanaf nu terug elke vrijdagavond open

Nu vrijdag 10 augustus gooit JH Reflex, met een opgefrist interieur, opnieuw de deuren open voor jong en oud. De openingsuren werden aangepast. Zo gaat het jeugdhuis niet meer open om 20u maar wel om 21u vanaf nu en is er een vast sluitingsuur. Namelijk om 3u ‘s nachts moet het gesloten zijn.

Meer informatie over het feest en de verschillende leuke acties die tijdens Reboot plaatsvinden lees je hier: https://www.facebook.com/events/205899190076876/

Het interieur werd ook onder handen genomen

TIjdens de sluitingsperiode werd er tijd genomen voor een grondige poetsbeurt. Het podium werd afgeschuurd, er werd een lounge zetel gemaakt van paletten, er is opnieuw een kicker en enkele kleine praktische zaken werden aangepakt. In de komende maanden zal er nog werk gemaakt worden van andere interieurverbeteringen aldus de verantwoordelijke voor infrastructuur.

Samen sterk met de tijdelijke beroepskracht

Met Lieze De Middeleir, 23 jaar jong en afkomstig uit Lierde werd iemand aangetrokken die de equipe begeleid heeft de afgelopen maand in het onder de loep nemen van de manier van werken. Lieze haar rol bestaat er in om te coachen langs de zijlijn en te ondersteunen waar nodig. Lieze is momenteel halftijds actief voor het jeugdhuis en de andere helft van haar tijd bij de gemeente wordt besteed aan de Kreazolder.

Plannen voor de toekomst

Dankzij een online bevraging bij bijna 100 jonge Houtemnaren en gesprekken met verenigingen zoals Eendracht Houtem, de speelpleinwerking en de basketbalploeg heeft het jeugdhuis met steun van de gemeente heel wat informatie ingewonnen.

De bevraging leverde heel wat leuke ideeën en voorstellen op voor activiteiten. Binnenkort gaat team Reflex op planningsweekend en bekijken ze hoeveel en welke ideeën ze kunnen realiseren. Wil je op de hoogte blijven van alle komende activiteiten en nieuwigheden? Zelf zin om team Reflex te versterken? Wil je graag eens achter de bar staan? Heb je een idee voor een activiteit of optreden? Laat het ons zeker weten! Volg jeugdhuis Reflex op Facebook.

 

Onder andere het jubileumfeest, het jeugdhuis bestaat in november namelijk 20 jaar, zal er gepland en uitgewerkt worden.

Gerelateerde onderneming/vereniging

Jeugdhuis Reflex

Jeugdhuis Reflex

Fabrieksstraat 19
9520 Sint-Lievens-Houtem

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden