Houtem is een trendy webshop met unieke kinderartikelen rijker!

zaterdag, 16 december 2017

We stellen je graag aan iemand voor met een passie voor leuke kinderspulletjes. Celine Luwaert is notarieel jurist maar enorm gepassioneerd door de leuke en trendy kinderartikelen die ze sinds 1 juli van dit jaar verkoopt in haar webshop Little House of Fortune. Celine, die sinds 2013 in Bavegem woont, werd een kleine twee jaar geleden moeder van een dochtertje. Daar ligt de kiem van dit ondernemersverhaal. We gingen op de koffie om meer te weten te komen over haar webwinkel.

 
 

 

Thuis in Houtem: Hoe verliep de startperiode tot dusver?   

Celine van Little House of Fortune: Aangezien ik in het begin nog niet zoveel reclame had gemaakt en eigenlijk vooral bezig ben geweest met de ontwikkeling zelf, was de webshop de eerste weken uiteraard bij nog niet zo veel mensen bekend. Familie, vrienden en collega's waren er natuurlijk wel al razendsnel bij om de eerste spulletjes te bestellen. Steeds meer en meer diende ik  ook pakketjes op te sturen tot zelfs naar de andere kant van het land.  Maar vooral ook mensen uit de streek bestellen regelmatig, wat mij veel plezier doet. Ik heb ook al veel leuke reacties gekregen van mensen die spulletjes besteld hebben. 

Het voordeel voor mensen uit  de streek is dat zij de spulletjes kunnen afhalen aan huis en dit uiteraard zonder verzendingskosten. Ze kunnen mij daarvoor een e-mail sturen wanneer zij deze wensen af te halen. Ook zonder afspraak is dit telkens mogelijk op woensdag tussen 17u en 19u. Ik  ben steeds bereid om mij aan te passen aan de wensen van de klant, want klant is koning uiteraard. Ook vind ik het leuk om dan even een babbeltje te slaan met de mensen en hen soms wat toelichting te geven over de webshop en ook te luisteren naar hun verhaal.  Het is ook altijd mogelijk de spulletjes te komen bezichtigen na afspraak. Ik heb een stockruimte ingericht en heb er al af en toe mensen rondgeleid.

Thuis in Houtem: Van waar haalde je het idee of passie  om dit te doen? 

Celine van Little House of Fortune: Ik heb altijd al de ambitie gehad om zelf een eigen bedrijf te starten. Het idee voor een webshop is bij mij gegroeid tijdens mijn eigen zoektocht naar de leukste en meest trendy babyartikelen voor mijn dochtertje. Ik ontdekte dat dit eigenlijk niet  zo eenvoudig was, hoewel dit toch de mooiste periode is in je leven en met de juiste spulletjes kan je dit nog zoveel leuker maken!  Het groeide uit tot een passie voor mij om steeds de leukste spulletjes te vinden, omdat het mij en vooral ook mijn dochter gelukkig  maakt! Het is zo leuk om elke morgen de garderobe van je kleintje te bewonderen en terug een toffe outfit uit te kiezen. 

Elke mama en papa kan ervan  genieten om uren naar zijn of haar kindje te kijken en met een leuke outfit aan is dit dubbel genieten! Samen met je kindje een badje of douche nemen, is zo belangrijk en verscherpt de band met je kindje. Neem er dus de tijd voor  en dit met de heerlijkste verzorgingsproducten, die ook nog eens perfect passen bij je interieur, en de leukste washandjes. Daarna dan een hippe badcape aantrekken waar je kleintje zot van zal zijn!  Tandjes leren poetsen, doe  je uiteraard met een leuke tandenborstel, eventueel met muziek en stickertjes, en lekkere tandpasta die niet schadelijk is. De patatjes of een heerlijk fruitslaatje kan je serveren in prachtige kommetjes zodat eten samen met je kleine spruit een plezier zal zijn! In de webshop kan je ook heel wat duurzaam speelgoed vinden dat garant staat voor jarenlang speelplezier. Mooi en leuk speelgoed hoef je ook niet telkens snel op te ruimen of  zelfs te verstoppen maar dit mag gerust blijven liggen en maakt zelf deel uit van je interieur! 

Kortom, als je op zoek bent naar spulletjes om je dagelijkse leven met je kindje(s) nog aangenamer te maken, kan je in de webshop zeker en vast  iets vinden. Ik ben er immers oprecht van overtuigd dat met de juiste spulletjes, en daarom hoeven deze zeker niet superduur te zijn, je dagelijkse  leven er veel beter kan uitzien en dat willen wij mama's en papa's toch allemaal.  Volgens mij is online shoppen  ook de ideale manier voor mama's en papa's! We hebben het immers zo druk en als we tijd hebben voor ons gezin willen we het liefst niet tientallen winkels afschuimen om dat ene hebbedingetje te vinden waar je al lang naar op zoek bent! In deze webshop is de  zoektocht al voor jou gemaakt en kan je gewoon vanuit je zetel of van op je terras jouw favoriete artikel bestellen in enkele minuten tijd. 

Thuis in Houtem: Wat is er uniek aan jouw webshop? 

Celine van Little House of Fortune: Met mijn webshop wil ik niet het meest uitgebreide aanbod verkopen in tegenstelling tot concurrerende webshops, maar eigenlijk enkel DE leukste en beste spulletjes! Zo hoef je geen tientallen pagina's te scrollen maar kan je mooi overzichtelijk  bij elke categorie (ingedeeld volgens de verschillende ruimtes in een huis) de perfecte spulletjes vinden waarvan ik er vele ook persoonlijk heb uitgetest samen met mijn dochter. Over de keuze voor juist die artikelen en merken is dus zeker nagedacht.  Zo bezoek ik regelmatig beurzen  in binnen- en buitenland om steeds op zoek te gaan naar nieuwe spulletjes en trends. Uniek aan de webshop is ook de stijl. Veel webshops focussen op een welbepaalde stijl, bijvoorbeeld zwart/wit, voor stoere kids en weinig kleur in de artikelen. Mijn webshop  heeft een eigen stijl, een mooie combinatie tussen het stoere gecombineerd met artikelen met veel zachte en ook iets fellere kleuren. De persoonlijke service is volgens mij ook een meerwaarde. Ik doe alles zelf en hecht heel veel belang aan de tevredenheid  van klanten. Elk pakketje wordt leuk ingepakt met telkens een leuke attentie erbij. 

Thuis in Houtem: Voor wie is jouw webshop precies?  Of hoe zou je jouw aanbod omschrijven?

Celine van Little House of Fortune: Ik mag wel zeggen dat het de bedoeling is een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Het aanbod bestaat niet uit de allerduurste merken die je in dure boetiekjes kan vinden,  maar ook niet uit spulletjes die je zo om de hoek kan kopen en niet zomaar  online kan bestellen vanuit een Belgische webshop. Het concept is om de leukste en beste spulletjes te verzamelen in één webshop, en of je nu een bepaalde stijl hebt of niet, je kan steeds iets vinden dat je echt leuk vindt. Het logo van de webshop zal dan ook  steeds meer duidelijk worden alsook de slogan "Fortune is just a rainbow away".   De webshop is overzichtelijk opgebouwd met onder meer volgende artikelen: babynestjes, bedlinnen, dekentjes, decoratie, fopspenen, knuffels, commodemandjes, kledij, mocassins, accessoires,  badspeelgoed, badtextiel, verzorgingsproducten, elektrische tandenborstels, plaspotjes, boekjes zindelijkheidstraining, eetsetjes, lunchboxen, slabbetjes, rugzakjes, en allerlei speelgoed zoals tipi's, keukentje, winkeltje, trekdiertjes, racebaan, boerderij,  puzzels, rammelaars en bijtringen, ... 

Thuis in Houtem: Wat zijn jouw grootste uitdagingen? 

Celine van Little House of Fortune: Eerste grote uitdaging is om een groot aantal mensen te bereiken, internationaal. Bewust heb ik de leveringen nu beperkt tot België, Nederland en Frankrijk. Al merk ik dat voornamelijk mensen uit België bestellen. Natuurlijk is het de bedoeling om  alsmaar aan een groter aantal landen te leveren.   

Al zal mijn focus in de toekomst  daarom niet minder gericht zijn op mensen uit de streek. Het is immers voor hen een voordeel om de artikelen te kunnen afhalen en exclusieve merken te bestellen bij een lokale webshop. Een tweede uitdaging is om het aanbod alsmaar uit te breiden, hoewel ik zeker een te groot aanbod wil vermijden omdat dit net mijn concept niet is. Bedoeling is eerder om het soort  artikelen telkens uit te breiden. Zo wil ik graag later uitbreiden met spulletjes voor mama's en papa's, klein meubilair, leuke fietsjes, allerhande muurdecoratie, echte babyartikelen nodig tijdens de eerste maanden (denk maar aan verzorgingskussens, verzorgingstassen,  ..). Ook het soort artikelen uitbreiden op gebied van leeftijd, zodat steeds meer mensen het perfecte artikel kunnen vinden. De belangrijkste uitdaging is echter om steeds een correcte en persoonlijke service te kunnen blijven aanbieden met een extra touch door de leuke cadeauverpakkingen, verrassingen... zodat het steeds een plezier is om een pakketje van Little  house of fortune te openen :). 

Surf nu snel naar de webshop en ontdek het perfecte kerstcadeautje! Bovendien krijg je er een leuke verrassing bij en wordt je cadeautje origineel ingepakt!

Gerelateerde onderneming/vereniging

Little House Of Fortune

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Helaas gaat dit jaar de kerstmarkt niet door op het Fabrieksplein 😧 Organisaties die zich geroepen voelen dit evene… https://t.co/KTyl8NYQiP

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden