Het Houtems-Italiaanse restaurant Buonissimo is meer dan 6 maand open. Hoe loopt het intussen?

donderdag, 21 december 2017

Halfweg 2017 werd er een nieuw restaurant geopend in onze gemeente. Buonissimo deed zijn intrede in de Edgard Tinelstraat. Alexandra en Romeo, 2 jonge en gedreven uitbaters maken de balans op na goed 6 maand actief te zijn in de horeca in Sint-Lievens-Houtem.

Hoe het begon

Hoe we in Sint-Lievens-Houtem terecht zijn gekomen? Goede vraag aldus Alexandra. In onze toekomstplannen stond overduidelijk dat we een nieuw restaurant wouden opstarten met ons tweetjes. Echter we hadden geen goede locatie. “Op een doodnormale dag waren Romeo en ik aan het praten over het idee. Zoals dat dan meestal gaat begin je wat rond te surfen op internet. We zochten een levendige regio, waar een Italiaans restaurant nog ontbreekt. Zo zijn we in Sint-Lievens-Houtem terecht gekomen en viel ons oog op dit prachtige pand, dat bovendien nog gelegen is in het centrum ook.”

“Houtem biedt ons veel warmte”

Het was niet direct onze bedoeling om zo snel te openen. Vanwege de afstand tussen onze andere zaak in Aalst, het papierwerk, de renovatie,... Maar na goed 6 maand is het ons gelukt om Buonissimo te openen. Wat ons direct opviel, was de warmte die iedereen hier heeft. We voelden ons direct thuis eigenlijk. We werden direct geaccepteerd, er hangt een vrolijke sfeer. In vergelijking met Aalst is dit gevoel daar veel minder.  Aldus Alexandra.

Niet helemaal een kinderdroom maar wel een gigantische passie

Een restaurant runnen stond niet bovenaan het lijstje toen ik nog een kind was aldus Alexandra. Maar wie doet er vandaag wel wat destijds bovenaan het lijstje stond? Het was wel een feit dat in onze familie de “Cucina della mamma” een grote rol heeft gespeeld. Die passie voor koken hadden we dan ook overgenomen. “Voor mij is koken een hobby waar alles mogelijk is en een gegeven waar je veel ideeën in kan verwerken. In de toekomst gaan we dan ook steeds nieuwe gerechten blijven uitbrengen. Er komen nog veel verrassingen aan.”

Nog veel succes de komende maanden en jaren met jullie zaak!

Gerelateerde onderneming/vereniging

Ristorante Italiano - Buonissimo

Ristorante Italiano - Buonissimo

Edgard Tinelstraat 9
9520 Sint-Lievens-Houtem

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Helaas gaat dit jaar de kerstmarkt niet door op het Fabrieksplein 😧 Organisaties die zich geroepen voelen dit evene… https://t.co/KTyl8NYQiP

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden