Geiren Bij sluit hun jubileumjaar (90) af met een spetterend feest!

woensdag, 06 december 2017

Er werd dit jaar al heel wat georganiseerd om het 90ste bestaansjaar van de club Geiren Bij te vieren. Dit weekend wordt nog eens alles uit de kast gehaald om dit feestjaar af te sluiten met een avond waar nog lang over gesproken zal worden.

Houtem leeft

“Houtem leeft en dat weet iedereen die in onze gemeente woont” aldus Eddy De Brouwer van Geiren Bij. Maar dat kan nog straffer vinden ze bij de club. Op zaterdag 9 december hebben ze de ambitie om met een ambiance party de mensen uit Houtem en die van de omliggende gemeenten nog wat extra leven in te blazen. Dit door een leuke avond en nacht vol plezier en amusement aan te bieden.

Praktisch

De inkom is gratis. De alom bekende “The Honeys” en DJ Choco zullen hun best doen om zaal Sint Michael op zijn grondvesten te doen daveren. Dit met muziek van vroeger en nu. Bij de Geiren Bij kijken ze hier al even hard naar uit. Ze hopen op een grote opkomst. Zeker omdat ze een deel van de opbrengst gaan schenken aan Kom op tegen kanker en dit via de Morelgemvrienden.

Gerelateerde onderneming/vereniging

Koninklijke vereniging Geiren Bij

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Helaas gaat dit jaar de kerstmarkt niet door op het Fabrieksplein 😧 Organisaties die zich geroepen voelen dit evene… https://t.co/KTyl8NYQiP

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden