Verwendagen bij Lingerie Chouette tijdens de week van de lingerie

maandag, 05 maart 2018

Over het feit dat winkelen bij een vertrouwde lokale handelaar een plezier is in vergelijking met de webshops van hier ver weg, hebben we het eerder al gehad in een artikel. Een ander voordeel aan die gezellige lokale lingerie winkel is dat je altijd op de eerste rij zit wanneer er iets georganiseerd wordt. Zeker wanneer het de komende week, de week van de lingerie is. We maakten een overzicht van de festiviteiten.

Week van de lingerie: met de nieuwste lentecollecties als blikvanger

Tijdens deze dagen zetten we de verschillende nieuwste collecties extra in de kijker en ontvang je 10% korting op je aankoop. Bovendien kan je zoals steeds beroep doen op persoonlijk advies, een zonnige en warme sfeer en ontdek je alle nieuwe kleuren en modellen.

Extra verwenmomentje: elke kopende klant ontvangt een leuke verrassing dankzij de week van de lingerie.

De badmode van 2018 wordt levendig en vol details, prints en patronen. Van tropische bloemenprints, streepjesprints, ruffels & ruches en dierenprints. Maak je geen zorgen wij helpen je zoeken naar de trend die deze zomer het beste bij je past! De trend in badmode dit seizoen: het badpak beleeft een comeback! Waar de badmode inzet op prints, ligt het accent in de lingerie op kleur. Van pasteltinten, tot donkerblauw, rood, maar het zijn vooral de kleuren roos, nude en groen die een hoofdrol spelen in de collectie van 2018. Comfort ondergoed, topjes van onder andere Calvin Klein zijn niet weg te denken in de collecties.

Wil je graag eens binnenspringen?

De week van de lingerie start op 6 maart en loopt tot en met 11 maart. Op donderdag 8 maart, is het tevens internationale vrouwendag én zetten we alle dames extra in de bloemetjes bij aankoop. Vanaf vrijdag 9 maart tot en met zondag 11 maart zijn er de opendeurdagen die de nieuwste collecties centraal zetten. Tijdens deze 3-daagse kan je tevens ook genieten van 10% korting!

Op vrijdag is Lingerie Chouette open tot 19u.
Op zaterdag van 10u tot 18u en op zondag mét een glaasje champagne van 13u tot 18u.
Speciaal voor de opendeurdagen worden de openingsuren uitgebreid op woensdagnamiddag, dit op 7 en 14 maart.

* Week van de Lingerie 2018 is een initiatief van sectororganisatie Fedelin in samenwerking met Think-Pink en heeft als doel de troeven van zelfstandige lingeriespecialisten in de verf te zetten. Zij focussen voor uw comfort op kwaliteit, advies, productkennis en vertrouwen. Kom zeker een kijkje nemen bij Chouette en steun tegelijk Think-Pink in de strijd tegen borstkanker.

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Jouw wekelijkse update🌟: JH heropent de deuren, het beste moet nog komen voor de Fabrieksconcerten,... - https://t.co/AUNW1iDtga

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden