Dit zijn de winnende cijfers van de eindejaarsactie van Unizo

dinsdag, 09 januari 2018

Op de jaarlijks fel gesmaakte nieuwjaarsreceptie van Unizo wordt zoals steeds de lottrekking verzorgd van de Unizo eindejaarsactie. Maar deze avond heeft voor ondernemend Houtem elk jaar veel meer om het lijf. Zo was 2 jaar geleden Karel van Eetvelt de centrale gast, vorig jaar was het de beurt aan Marleen De Tant (Allgro) en dit jaar was het aan Franky De Meyer van Publi FDM. De meer dan 100 aanwezigen beleefden er een fijne Unizo Nieuwjaarshappening.

“Met Unizo gaan we een prioriteitenlijst opstellen voor de gemeenteraadsverkiezingen”

De werken op het Marktplein van afgelopen jaar was een rode draad doorheen de avond. Dat dit de aangekondigde hinder met zich meebracht voor de handelaars was een feit, dat dit tot omzetverlies geleden heeft ook dat werd een feit. Maar er was wel unanimiteit over het feit dat de vernieuwde markt een felle verbetering is. Daardoor wordt er hoopvol naar 2018 gekeken. Bij Unizo hebben ze naast hun jaarlijkse werking dit jaar 1 grote prioriteit. Dat is het opstellen van een prioriteitenlijst in functie van de handelaars om te overhandigen aan de verschillende partijen. Dit met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van oktober dit jaar.

Burgemeester Lieven Latoir benadrukte de verschillende nieuwe initiatieven die deze legislatuur werden verwezenlijkt.

  • Zo werd er een actief beleid rond handelskernversterking gevoerd.
  • Er werden subsidies aangevraagd voor deze handelskernversterking.
  • De Gemeentelijke Raad voor Lokale Economie werd in het leven geroepen.
  • Er is nu een ambtenaar die verantwoordelijk is voor de lokale economie.
  • Er werd werk gemaakt voor verschillende RUP’s. Dat zijn de Ruimtelijke Uitvoeringsplannen om bedrijven de mogelijkheid te geven om uit te breiden binnen de grenzen van onze gemeente.

Verder bracht de Burgemeester ook nog deze 2 feiten mee die wel interessant zijn. Het aantal inwoners in onze gemeente is de afgelopen jaren meer dan het gemiddelde (in %) gestegen dan in de rest van Vlaanderen. Alsook is het gemiddeld inkomen sneller gestegen dan het gemiddelde (in %) in Vlaanderen.

In 3de instantie was het aan Franky De Meyer zelf de gastheer van de avond.

Zo was er een rondleiding doorheen de productie van Publi FDM alsook een korte uiteenzetting over de bedrijven Publi FDM en Reclame Online.
Lees over hierover meer in dit artikel.

De winnaars van de Unizo eindejaarsactie!

De teerling is geworpen! Aan het einde van de nieuwjaarshappening werden de laatste winnende lotjes getrokken. Hier vind je de winnende cijfers.

 

Gerelateerde onderneming/vereniging

PUBLI - FDM

PUBLI - FDM

Molenkouter 116E
9520 Sint-Lievens-Houtem

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Helaas gaat dit jaar de kerstmarkt niet door op het Fabrieksplein 😧 Organisaties die zich geroepen voelen dit evene… https://t.co/KTyl8NYQiP

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden