Dit weekend op de planning: de Zomerjaarmarkt!

woensdag, 20 juni 2018

Tijdens het weekend van 23 en 24 juni vieren we naar jaarlijkse gewoonte de zomerjaarmarkt. Na de heraanleg vinden de festiviteiten voor het eerst plaats op ons vernieuwd marktplein. Het gemeentebestuur en vele andere organisaties hebben ook dit jaar een mooi en gevarieerd programma in petto, voor klein en groot!

Voor de sportievelingen is er op zaterdag de Livinusbike. De wekelijkse markt vindt plaats op het marktplein aan de zijde van de school. Op zaterdag kan u onder de markthal terecht voor een barbecue gevolgd door de tweede match van de Rode Duivels. Paardenliefhebbers kunnen terecht in Vlierzele voor de prijskampen van het Belgisch Warmbloedpaard. Op zondag is er, naast de traditionele Livinuswandeling, de Livinusrun en Kidsrun.

Ook de Oost-Vlaamse provinciale fokveedag voor witblau- we stieren, vaarzen en koeien vindt u terug op het marktplein. De Haflingers laten zich opnieuw van hun beste kant zien. De kermis, kinderanimatie, live-optredens en de traditionele Livinuslepelworp staan ook dit jaar op het programma. Er is een lekkere barbecue verzorgd door Pasar en nadien kan u voor een hapje en drankje terecht onder de markthal waar salsa ons in zomerse sferen brengt. Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind en is de zomerjaarmarkt opnieuw de uitgelezen gelegenheid om elkaar te ontmoeten in ons mooie Sint-Lievens-Houtem.

>> Bekijk hier de volledige brochure

 

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden