Dit Houtemse snelgroeiende bedrijf kan je spotten in de nieuwe FC De Kampioenen film!

vrijdag, 05 januari 2018

Dat het hard gaat met Publi FDM is zelfs een understatement. 2017 was een topjaar en 2018 belooft opnieuw veelbelovend te worden met de plannen die er op tafel liggen. Thuis in Houtem sprak met zaakvoerder Franky De Meyer.

Thuis in Houtem: Franky, wat hebben jullie precies allemaal gerealiseerd voor de 3de film van FC De Kampioenen?

Franky De Meyer: De kijkers zullen gedurende de volledige film regelmatig producten van onze makelij kunnen spotten. Zo verzorgden we de inkleding van de garage van DDT. De stickers op de ramen, het bord met gevelreclame, magneetstickers op de auto’s en zo verder. Ook voor de alom bekende firma Boma Worst leverden we stickers en borden. Maar het huzarenstukje was de omkadering van de finale voorzien. Dat was in het voetbalstadion van Sint-Truiden. Dit stadion moesten we in 1 dag volledig omtoveren en dus inkleden. Voor de oplettende kijkers, hier zijn we ook duidelijk te zien met onze firma Reclame Online. Verder maakten we hiervoor vele spandoeken voor de sponsors rondom het veld. Beachvlaggen voor de 2 teams (Team DDT & team FC De Kampioenen) en nog veel meer.

Thuis in Houtem: Hoe zijn de producenten van de film eigenlijk bij jullie terechtgekomen?

Franky De Meyer:  Iemand van het productiehuis De Mensen is bij ons terecht gekomen omdat hij enkele stickers zeer dringend nodig had en aangezien wij de volledig productie zelf doen kunnen wij zeer kort op de bal spelen en dus zeer snel leveren. Door de goede en snelle service hebben wij zo meer en meer zaken mogen maken. Het was voor ons dan ook een zeer groot compliment toen de producer Jan Verheyen ons persoonlijk bedankte voor de super goede en snelle service, alsook de kwaliteit van de producten vond hij top.

Thuis in Houtem:  Het lijkt een geweldig project voor jullie business maar ook voor jullie medewerkers. Dit was er eentje waar even werd naar uitgekeken zeker? Leefde dit erg bij jullie op de werkvloer?

Franky De Meyer:  Aangezien ons team vooral uit jonge mensen bestaat was dit voor iedereen wel zeer spannend natuurlijk, zij zijn immers ook een beetje opgegroeid met FC De Kampioenen. Het is zeker  iets waar we allemaal fier op zijn.

We hebben al tal van leuke en ook grote projecten mogen realiseren maar dit was toch net een tikkeltje meer. Om dan ook alle realisaties te kunnen bewonderen op het grote scherm in de cinemazalen geeft wel een enorm fijn gevoel, ik ben zeker dat het hele team enorm fier en enthousiast is dat zij hierbij toch een beetje deel konden van uitmaken.

Thuis in Houtem:  Jullie zijn ondertussen uitgegroeid met Publi FDM en Reclame Online tot een uit de kluiten gewassen KMO die een heel groot afzetgebied bestrijkt. Hoe hebben jullie deze groei ervaren?

Franky De Meyer: Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een speler die actief is in 3 landen. België, Nederland en Frankrijk. Maar groeien brengt ook moeilijkheden met zich mee. Goed personeel vinden, de nodige ruimte vinden om alles te kunnen bolwerken. We zijn dan ook nu nog op zoek naar een extra ruimte in Sint-Lievens-Houtem. Momenteel werken we met 17 mensen, waarvan 2 mensen op interim en 15 met een vast contract.

Thuis in Houtem: Wat zijn de plannen voor 2018? Op welke populaire plaatsen zullen we nog producten van jullie kunnen spotten?

Franky De Meyer: Uiteraard hebben we veel plannen. Vanaf 1 maart komt er nog een nieuwe machine bij. Een printer die ons ook zal toelaten om verpakkingen te gaan printen zoals kartonnen dozen. Er komt een nieuwe webshop met een marketingstrategie voor de 3 landen waarin we actief zijn. Alsook komt er een nieuwe tak binnen het bedrijf. Namelijk die van interieurdecoratie. Dit voor schilders, interieurwinkels en architecten maar ook voor particulieren. Hiermee zullen we in staat zijn om gordijnen, naadloos behang, fotomuren, tafellakens en vloeren helemaal full color te printen. Een leuke manier om jouw huis te personaliseren, nee?

Franky, we wensen jou vanuit Thuis in Houtem graag een geweldig 2018 toe!

Gerelateerde onderneming/vereniging

PUBLI - FDM

PUBLI - FDM

Molenkouter 116E
9520 Sint-Lievens-Houtem

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Helaas gaat dit jaar de kerstmarkt niet door op het Fabrieksplein 😧 Organisaties die zich geroepen voelen dit evene… https://t.co/KTyl8NYQiP

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden