De Kringwinkel organiseert op zaterdag 5 mei Dag van De Gever

vrijdag, 04 mei 2018

Te veel spullen in je huis en te weinig groen op je vensterbank? Dan hebben we deze tip voor jou: breng op zaterdag 5 mei je herbruikbare spullen naar De Kringwinkel in Sint-Lievens-Houtem en ontvang in ruil een plantje of win een cadeaubon twv €15!

wat is de dag van de gever

Op zaterdag 5 mei zetten De Kringwinkels alle gevers in de bloemetjes. Dankzij de gevers krijgen talloze herbruikbare spullen een tweede leven. Elk jaar geven duizenden gulle gevers miljoenen spullen aan De Kringwinkel. Gratis, maar niet voor niets. Dankzij de gevers kan De Kringwinkel elk jaar 73.000 ton goederen redden van de afvalberg!

Welke spullen kan in binnen brengen

De Kringwinkels zijn blij met alles wat nog herbruikbaar is: kledij en textiel, speelgoed, boeken, meubelen, huisraad, decoratie, multi-media, sport- en babyartikelen.

ook elektro en fietsen zijn welkom

Ook elektro en fietsen mag je altijd brengen, ook als deze beschadigd of in slechte staat zijn. De Kringwinkels zijn inzamelpunten voor Recupel en zorgen voor milieuvriendelijke recyclage van afgedankte elektro. Bovendien hebben de meeste Kringwinkels een herstelatelier waar apparaten en fietsen een opknapbeurt krijgen en medewerkers een vak leren. Deze medewerkers worden met trots de Kringhelden genoemd!

Tevens kan je ook kiezen om je spullen te laten ophalen. << Dit doe je hier >>

Let op, niet alle spullen kunnen naar De Kringwinkel gebracht worden:
1. vuile of beschadigde spullen
2. klein gevaarlijk afval (bijv. gebruikte verfpotten)
3. onwettige goederen (bijv. gekopieerde video- of audiocassettes)
4. etenswaren, dranken en andere producten met een houdbaarheidsdatum

Sommige Kringwinkels moeten wegens een beperkte stockageruimte ook soms spullen weigeren. Neem daarom in geval van twijfel contact op met De Kringwinkel in Sint-Lievens-Houtem op het nummer 0468/33 28 35

een plantje in ruil als beloning

Heb jij spullen binnen gebracht krijg je als beloning  in ruil een plantje. Niet zo maar een plantje, maar eentje met veel liefde gekweekt in Boerderij De Loods. In elk winkelpunt maak je bovendien kans op een cadeaubon twv €15.

VERTEL EN win een heerlijk weekendje voor twee

Ben jij een gulle gever? Vertel waarom jij zo graag spullen aan De Kringwinkel geeft en win een heerlijk weekendje voor twee! Check zeker ook even wat Pol Goossen (‘Franky’ van Thuis), Lieve Blancquaert en de andere ambassadeurs te vertellen hebben op www.dagvandegever.be.

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden