Allgro zet zich met groenten en fruit in voor Music For Life

maandag, 20 november 2017

Met de warmste week in het verschiet werd door een aantal medewerkers en bestuursleden van Allgro de vraag gesteld of ze ook met het bedrijf iets konden organiseren om op deze manier hun steentje bij te dragen aan een goed doel. Resultaat? Allgro zet zich in voor 2 goede doelen!

Hoe de actie tot stand kwam

De hoofden werden bij elkaar gestoken en al vrij vlug kwamen we eensgezind tot ons concept. Wat is er heerlijker dan een verse kom dampende soep of een heerlijk geurende winterse hutsepot op een natte herfst- of een koude winterdag bereid met vers gesneden groentjes van onze eigenste Belgische bodem? Omdat we geen traiteurdienst zijn maar een groenten- en fruit versnijdend bedrijf hebben we voor u een drietal pakketjes samengesteld waarmee u zelf thuis kan kokerellen. Twee daarvan bevatten telkens 4 x 1kg vers gesneden, gewassen en verpakte groentjes en het derde pakketje bestaat uit appelen en clementines voor de liefhebbers van fruit.

Hoe jij via Allgro de Warmste Week kan steunen en zelf lekker kan smullen

De pakketjes worden aangeboden aan 10€ het stuk en de opbrengst gaat integraal naar het goede doel. Uiteraard kunnen ook meerdere pakketten aangekocht worden! Uit het grote assortiment van hulpbehoevende organisaties is het spijtig genoeg zeer moeilijk kiezen…. Met onze opbrengst willen we dit jaar graag Bijeva en Wegwijs Zottegem een hart onder de riem steken.

Hoe bestellen?

Bestellen kan bij een van onze medewerkers, via mail op dewarmsteweek@allgro.be of op 0479/58.23.47. De bestelde pakketten kunnen opgehaald en cash betaald worden in Allgro op 02/12 van 9u tot 12u – Polbroek 124 – 9520 Sint-Lievens-Houtem. Uiteraard hopen ze bij Allgro op een ruime belangstelling en doen ze graag beroep op jouw warm hart.

Gerelateerde onderneming/vereniging

ALLGRO

Polbroek 124
9520 Sint-Lievens-Houtem

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Helaas gaat dit jaar de kerstmarkt niet door op het Fabrieksplein 😧 Organisaties die zich geroepen voelen dit evene… https://t.co/KTyl8NYQiP

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden