Succesvol jaarmarktjaar afgerond

Succesvol jaarmarktjaar afgerond

De katers zijn alweer een tijdje geleden verwerkt, de bijgekomen kilo's verdwijnen stilaan, maar het gevoel van nostalgisch plezier zindert nog na. Jaarmarktcoördinator Ilse De Knijf is al volop bezig met opmerkingen te verzamelen en de evaluaties op te maken. Tussendoor nam ze een uurtje tijd voor ons vrij om samen eens terug te kijken naar Jaarmarkt Sint-Lievens-Houtem 2017.

Het nieuwe Marktplein en Houtem Jaarmarkt vonden elkaar in een topeditie

Het nieuwe Marktplein en Houtem Jaarmarkt vonden elkaar in een topeditie

Iedereen die je gisteravond tegen kwam straalde op de één of de andere manier van geluk. Veehandelaars, marktkramers, uitbaters van drankstanden, caféuitbaters maar vooral de Houtemnaar. De Houtemnaar was de afgelopen dagen in zijn of haar nopjes. De sfeer en gezelligheid waar een jaar naar uitgekeken werd kwam tot leven. Van vroeg in de ochtend tot ‘s avonds laat werd er gevierd, ontmoet en gedanst.

Bakker Boris Live op Jaarmarkt Houtem

Bakker Boris Live op Jaarmarkt Houtem

Woensdag 25/10 konden we kijken naar de laatste aflevering van Bake Off-Vlaanderen. Spoileralert, Thuis in Houtem wenst bakker Hans een dikke proficiat met zijn overwinning. We konden gedurende enkele weken niet alleen genieten van de oneliners van Wim Opbrouck, watertanden van het vele lekkers en spannend uitkijken naar wie meesterbakker en afvaller van de week zou worden. We konden ook lachen met de grappen van onze eigen Houtemse bakker Boris Van Dorpe. Tijdens de laatste aflevering had hij zelfs nog 1 extra verrassing voor alle kijkers in petto. We gingen eens luisteren hoe hij het zelf allemaal beleefde.

Dit is het officiële programma van Jaarmarkt Houtem 2017

Dit is het officiële programma van Jaarmarkt Houtem 2017

Kijk jij ook al hard uit naar 10, 11 en 12 november? Nu de eerste borden rond parkings en ingangen onze wegen verfraaien, de oranje vlagjes opduiken in het centrum, dan weet je de jaarmarkt komt snel dichterbij! Wij maakten een overzicht van het programma. Wat is er wanneer precies te doen. Zo kan jij jouw eigen jaarmarkt programma samenstellen.

Zo zal de jaarmarkt er uitzien op het vernieuwde marktplein

Zo zal de jaarmarkt er uitzien op het vernieuwde marktplein

Ben jij ook benieuwd welke impact het vernieuwde marktplein zal hebben op de indeling van de jaarmarkt? Waar komen de dieren? Hoe zullen deze tentoongesteld worden? Wat met de thematent en de markthal? Exact één maand voor de openingsavond van jaarmarkt Houtem 2017 zijn we enorm blij jou het plan te kunnen voorstellen.

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden