Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Letterhoutem Feest

dinsdag, 16 mei 2017

Dit jaar werkt Thuis In Houtem samen met het dorpscomité van Letterhoutem. Op Pinksteren organiseren we een Vlaamse-kermis wandeltocht waarbij plezier garant staat. Sinksenkermis, zoals ze zeggen, herleeft terug dankzij de grote inspanning van enkele Letterhoutemse inwoners. Deel dit jaar mee in de feestvreugde en zoek zeker het kermisprogramma op. Wijzelf hopen al onze lezers graag persoonlijk te ontmoeten op 4 juni vanaf 14u voor de wandeltocht.

Kermis Letterhoutem herleeft

Tot enkele jaren geleden stond de ‘Sinksenkermis’ in Letterhoutem met stip op de agenda. Na enkele stille jaren besloten twee inwoners van Letterhoutem de handen in elkaar te slaan om de kermis opnieuw leven in te blazen. In 2014 werd een eerste kermisdag opnieuw op poten gezet. Dit bestond uit een gezellige cocktailbar en een heus springkasteel op Pinkstermaandag.
Het enthousiasme groeide en samen met extra vrijwilligers besloot men om het jaar daarop Sinksenkermis opnieuw te organiseren. De kermis werd in 2015 meteen een tweedaagse. Live optredens, een wandel- en fietszoektocht en de opstart van een rommelmarkt op Pinkstermaandag konden rekenen op heel wat succes.
Mede dankzij een behoorlijk aantal vrijwilligers werd vorig jaar een grote stap voorwaarts gezet. Het succes vertaalde zich in het oprichten van “Dorpscomité Letterhoutem VZW” met als doel mensen samen brengen door middel van een aantrekkelijk verhaal voor jong en oud. Het programma werd voorts aangevuld en verspreid over drie dagen waarbij gedurende het weekend honderden mensen zich een weg baanden naar Letterhoutem.
Ook dit jaar zal er drie dagen lang gevierd worden in Letterhoutem samen met nieuwe activiteiten en extra optredens. Dit alles in een nieuw jasje: “Letterhoutem Feest”. Oprechte dank gaat uit naar alle bezoekers, sponsors en bovenal het top team van meer dan 30 (!) vrijwilligers die tijdens het Pinksterweekend dit event mee mogelijk maken.
Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Je vindt alle nieuwsberichten op de Facebookpagina www.facebook.com/letterhoutemleeft

 

 

 

Vlaamse kermis Wandeltocht


Naast mediapartner van de gemeente tijdens de jaarmarkt en van Bacchus Leeft dit jaar, werkt Thuis In Houtem eveneens samen met de enthousiaste groep van Letterhoutem Leeft omdat wij volledig meegaan in het opkrikken van het dorpsgevoel. Samenhorigheid, feest, plezier en enthousiasme delen wij graag met dergelijke organisaties. Op onze manier dragen wij dan ook graag een steentje bij. Wij organiseren dan ook graag de Vlaamse Kermis Wandeltocht. Een 5-tal kilometer lange tocht die grotendeels de prachtige trage wegen van Letterhoutem zal benutten. Deze worden heel goed onderhouden, maar hou er rekening mee dat, indien het zou geregend hebben, het op sommige plaatsen nog wat vochtig kan liggen. De zon is besteld, maar een bevestiging hebben we helaas nog niet ontvangen.
Wie zich niets kan voorstellen bij een Vlaamse kermis geven we graag wat extra uitleg. Beeld je een echte kermis van weleer in. Roep de sfeer, de gezelligheid, het licht competitieve maar altijd vriendschappelijke plezier op. Van ballenwerpen tot vissen, van zaklopen tot schatten van het juiste gewicht. Geniet van een gezellige zondagnamiddag samen met vrienden, buren of familie. Halverwege kan je tot rust komen bij de TIH-drankstand. Naast gegarandeerd plezier valt er ook wat te winnen. Elke opdracht kan punten opleveren. Als winnaar ontvang je een mooie toepasselijke verrassingsprijs.
Om onze dag tot een goed einde te brengen vallen ook wij terug op vrijwilligers met een hart voor ons dorp. Langs deze weg willen wij dan ook onze 14 vrijwilligers danken. Samen maken we er een echte topdag van!


Waar: Inschrijven in de tent op het dorpsplein van Letterhoutem vanaf 14u tot 16u
Inschrijving: 2,5 euro p.p., kinderen tot 7 jaar doen gratis mee.
Tot Dan!
Het Thuis in Houtem-team.

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden